Luuk - Business Controller

screenshot-luuk-6

Luuk - Business Controller

“Samen vormen we een hecht en ondersteunend team dat effectief samenwerkt om onze doelen te bereiken.”

Hoe zou ik de bedrijfscultuur binnen TSS omschrijven?
Binnen TSS heerst een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen en verantwoordelijkheid. Medewerkers worden aangemoedigd om proactief en zelfstandig te handelen, wat bijdraagt aan een omgeving waarin het nemen van beslissingen wordt gestimuleerd. Onze cultuur van vertrouwen geeft een positieve sfeer binnen ons team, en biedt een werkomgeving waarin iedereen ervoor open staat om elkaar te helpen waar nodig.

Hoe ziet een typische werkdag er voor mij als Business Controller uit?
Als Business Controller begin ik mijn werkdag meestal met een grondige analyse van financiële gegevens. Vervolgens werk ik aan het bijwerken van rapporten om het management waardevol inzicht te verschaffen in de financiële prestaties van ons bedrijf.

Ik werk nauw samen met verschillende afdelingen om de financiële prognoses te beheren en eventuele aanpassingen door te voeren wanneer dat nodig is. Naast deze taken ben ik actief betrokken bij strategische besluitvorming die van invloed zijn op de financiële gezondheid van het bedrijf. Mijn dagen zijn gevarieerd en vereisen een combinatie van data-analyse en actieve deelname aan strategische processen. Het is deze dynamiek die mijn rol als Business Controller bij TSS zo uitdagend en boeiend maakt. Geen dag is hetzelfde. 

Klinkt dit voor jou interessant?

Andere TSS'ers verhalen...

nl_NLNL
Scroll naar boven