Leonie - Learning & Development Advisor

screenshot-leonie-5

Leonie - Learning & Development Advisor

“Dit evenwicht tussen werk en ontspanning draagt bij aan een positieve werkomgeving bij TSS.”

Wat maakt mij trots om voor TSS te werken?
Mijn trots om voor TSS te mogen werken komt voort uit de groei die TSS maakt en van deze ontwikkeling deel uit te mogen maken. Elk jaar brengt unieke uitdagingen met zich mee, wat mijn werk uitdagend en afwisselend houdt.

Bovendien waardeer ik het uitgebreide netwerk van bedrijven waarmee we bij TSS samenwerken. Dit biedt een constante mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, van elkaar te leren en een brede kennisbasis op te bouwen. De diversiteit aan contacten en kansen maakt mijn werk bij TSS waardevol.

Waar haal ik energie uit in mijn werk bij TSS?
Een belangrijke bron van energie in mijn werk bij TSS is de flexibiliteit. Er is ruimte voor open en constructieve communicatie, wat betekent dat we samen op zoek gaan naar manieren om mijn baan interessant en boeiend te houden. Een van mijn verantwoordelijkheden is het TSS Academy programma, dat wordt aangeboden aan al onze bedrijven. Dit geeft me de kans om internationaal te werken en voortdurend nieuwe collega’s te ontmoeten en van hen te leren.

TSS biedt niet alleen professionele ontwikkelingskansen, maar hecht ook waarde aan het welzijn van medewerkers. Dit blijkt uit de verschillende informele activiteiten en evenementen die worden georganiseerd, zoals jaarlijkse ski trips, gezellige borrels en vitaliteit initiatieven. Deze evenementen bieden niet alleen een kans om te ontspannen, maar ook om leuke gesprekken te voeren en een hechtere band met collega’s te creëren.

Klinkt dit voor jou interessant?

Andere TSS'ers verhalen...

nl_NLNL
Scroll naar boven