Kim - Accounting medewerker

screenshot-kim-3

Kim - Accounting medewerker

“Het is voor mij belangrijk om te weten dat mijn inzet wordt erkend en dat er mogelijkheden zijn om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, en TSS biedt dat.”

Waar haal ik energie uit in mijn werk bij TSS?
Een belangrijke bron van energie in mijn werk bij TSS is de mate van vrijheid en flexibiliteit die ik ervaar. Dit geeft me de vrijheid om mijn werk te doen op mijn eigen manier en in mijn eigen tempo, wat echt bijdraagt aan een gevoel van betrokkenheid en plezier in mijn werk. Bovendien waardeer ik de positieve sfeer onder mijn collega’s, die altijd bereid zijn om te helpen en samen te werken aan gedeelde doelen. Dit samenspel van vrijheid, plezier en teamwork draagt bij aan mijn energie en voldoening in mijn rol bij TSS.

Wat motiveerde mij om te solliciteren bij TSS?
Mijn voornaamste motivatie voor het solliciteren bij TSS was de uitgesproken focus op groeimogelijkheden en de transparante cultuur die de organisatie heeft. Bij TSS wordt zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling actief aangemoedigd en ondersteund. Deze nadruk op groei was voor mij van groot belang, omdat ik op zoek was naar een werkplek waar ik mijn vaardigheden kon blijven ontwikkelen en mijn carrière naar een hoger niveau kon tillen.

Wat TSS voor mij de ideale keuze maakte, is de duidelijke en open communicatie over hoe deze groei kan worden bereikt. Het feit dat de organisatie transparant is over de stappen die genomen kunnen worden om zowel persoonlijk als professioneel te groeien, sprak me aan en gaf me vertrouwen in mijn beslissing om hier te werken.

Klinkt dit voor jou interessant?

Andere TSS'ers verhalen...

nl_NLNL
Scroll naar boven